L’FC Andorra guanya 4-0 al Lugo

La LigaL’Estadi Nacional ha tornat a veure una victòria del seu equip després d’una segona part vibrant. Al descans, s’hi havia arribat amb empat a 0 i amb el Lugo amenaçant gràcies a la seva superioritat en el joc aeri, però en uns últims vint minuts de bogeria, els doblets de Bundu i Bakis han donat els tres punts a l’Andorra.

Als tricolors els hi ha costat entrar en el partit i en els primers minuts ha estat el Lugo qui ha tingut el control del matx. Sense poder lligar tres passades seguides, l’Andorra ho ha passat malament i, al 10’, Nico Ratti ha hagut de salvar l’equip en un cop de cap perillosíssim de Chris Ramos. Després de l’ensurt, els d’Eder Sarabia han fet un pas endavant i han aconseguit traslladar el joc a camp rival, però els gallecs s’han seguit mostrant perillosos gràcies a la seva superioritat física.

Després de dos minuts d’atacs constants, Bakis ha rematat amb el cap alt, però qui l’ha tornat a tenir de ben clara ha estat de nou Chris Ramos, amb una nova rematada de cap que ha salvat Nico Ratti. I dos minuts després, ha hagut de ser Sinan Bakis qui ha salvat el gol sota pals. L’Andorra dominava, però cada pilota penjada a l’àrea era una oportunitat d’or per al Lugo. Però els tricolors han insistit i el gol hauria pogut caure en una jugada embolicada dins l’àrea finalitzada amb un xut de Bakis que ha topat a les cames de Mika però ha anat a parar a les mans d’Óscar (34’).

A la represa, l’Andorra ha sortit convençut i, si en el segon tram del primer temps el duel ja havia fet baixada cap a la porteria gallega, a la segona part la tendència encara ha estat més exagerada. Al 56’, Bakis no ha arribat per un pel a una centrada d’Alti, dos minuts després ho ha provat Dani Morer amb la cama esquerra i, al minut 65, Alti ha topat amb les cames d’un defensa. El gol havia de caure i aquest finalment ha arribat després de l’entrada d’Iván Gil, Jacobo i Bundu al terreny de joc. Just tres minuts després del canvis, Jacobo ha recuperat una pilota al mig del camp, ha conduit i ha deixat sol Bundu per a què obrís el marcador (69’).

L’1-0 ha trencat el partit i en menys de deu minuts l’Andorra l’ha sentenciat al seu favor. Al 75’, una gran jugada entre Bundu i Hector ha acabat amb el segon de l’extrem, que tot just al minut 78 ha assistit Bakis per al 3-0. Tot li anava de cara al conjunt tricolor… Bundu ha tingut el seu hat-trick però s’ha lesionat i, abans d’acabar, Sinan Bakis ha tancat la golejada amb una canonada que ha entrat per l’escaire.

Foto i text: FC Andorra

Previous post L’Atlètic Escaldes es deixa dos punts davant l’Ordino i l’FC Santa Coloma es col·loca segon
Next post Un Morabanc Andorra molt regular guanya clarament al Juarusti 70-97