L’FC Andorra guanya 4-3 al Villarreal B i s’acomiada d’una temporada excelent

La LigaL’Andorra ha tancat la seva primera temporada al futbol professional amb una victòria vibrant en un partit amb set gols. El Villarreal B s’ha avançat en dues ocasions, però els tricolors han capgirat el marcador en una magnífica segona meitat. Amb els tres punts, els d’Eder Sarabia es col·loquen momentàniament en la setena posició.

El partit ha començat amb un doble ensurt a la porteria de Nico Ratti en un servei de cantonada: el porter ha desviat la primera rematada i el segon xut d’Álex Millán ha anat a parar al travesser. I tot just al minut 7 ha arribat el primer gol del partit, en una ràpida transició visitant que ha culminat Tiago al fons de la xarxa. L’Andorra ha reaccionar bé i el partit, com en tot el primer temps, ha estat intens i amb arribades a totes dues àrees. Al 23′, Rubén Bover ha fet l’empat en un llançament de falta directa, mentre que Carlos, amb un xut alt, i Alti, amb una canonada que ha tocat el travesser, han estat a punt de capgirar el marcador. Però abans del descans el que ha arribat ha estat el gol del filial groguet obra de Carlo.

A la represa, els tricolors han sortit disposats a anar a pel partit i en un tres i no res han anotat dues dianes per capgirar el marcador. Primer Mika, amb un fort xut des de fora l’àrea (51′), i cinc minuts després Carlos, culminant amb una picadeta per sobre el porter una gran jugada col·lectiva. Amb el 3-2 han arribat els millors minuts de l’Andorra, però el partit s’ha descontrolat un pel massa, els tricolors no han sabut sentenciar i ha arribat l’empat amb un golàs de Tasende (82′). Però aquest partit havia d’acabar amb triomf local i així ha estat. Després d’una bona combinació entre Bundu i Petxa, Jacobo ha anotat el 4-3 definitiu.

Text: FC Andorra.