L’FC Andorra ja mira cap el play-off d’ascens

En un partit marcat pel fort vent que bufava avui al Principat, l’Andorra ha aconseguit una victòria per la mínima que l’impulsa cap amunt en la classificació. Els tricolors sumen set partits sense perdre –sis dels quals deixant la porteria a zero– i deixen la salvació gairebé encarrilada gràcies a un solitari gol de Bakis a la primera meitat.

El partit ha començat amb un ensurt en forma de canonada al pal de Cristian Salvador, però en la primera que ha arribat l’Andorra no ha perdonat. Sergio Molina ho ha provat des de fora l’àrea, Andrés Fernández no ha aconseguit blocar i Bakis, tot sol dins l’àrea, ha caçat el rebuig per obrir el marcador amb el cap (17′). Uns minuts després ho ha tornat a provar Cristian Salvador, el més actiu dels visitants, amb un xut al lateral de la xarxa, mentre que, al 25′, Bakis ha topat amb el travesser. La rematada del davanter turc ha estat anul·lada per un fora de joc que no ho era.

Des d’aleshores fins al descans no ha passat gaire cosa i a la represa l’Andorra ha sortit millor. Havia tingut controlat el duel en el primer temps, però encara ho ha fet més al segon. Passats uns primers minuts sense gaire activitat a les àrees, Germán s’ha tret de la màniga una gran jugada individual que ha acabat amb una falta a la frontal quan ja gairebé encarava el porter visitant… el tir lliure directe posterior de Rubén Bover l’ha blocat Andrés Fernández, en la primera rematada del segon temps.

Uns minuts més tard, Hector Hevel ha xutat desviat (73′), mentre que just després, Bakis ha tingut la sentència: Hector ha filtrat una gran passada i Andrés Fernández ha salvat el xut del ’12’ quan l’afició ja cantava el gol. El 2-0 no arribava, però la segona groga a Cristian Salvador ha donat tranquil·litat a l’Andorra en el tram final. Amb superioritat numèrica, els tricolors han pogut sentenciar, però el sentinella visitant ha evitat els gols de Mika, Carlos i Germán, mentre que un defensa ha salvat sota pals un cop d’esperó de Carlos Martínez.

Foto i text: FC Andorra.

Previous post Victòria del Morabanc a Puzela 74-81
Next post Victòries d’Etna Pou i Àlex Comellas en U14, i Jan Torres i Júlia Rodríguez en U16 en els nacionals d’alpí