L’FC Andorra passa a la segona ronda de la Copa al derrotar el Manacor 1-3

Tot i no haver començat bé. El Manacor ha marcat territori en els primers minuts, cosa que ha fet que els tricolors patissin més del compte. Els locals esperonats pel públic ho han intentat, però els tricolors s’han posat el vestit de feina i han sabut patir.

Acabada l’efervescència inicial dels locals, els d’Eder Sarabia han començat a fer el seu joc i ràpidament ha donat els seus fruits. Pau Casadesús, en el 34, feia pujar el primer gol pirinenc. El gol ha donat tranquil·litat als andorrans que han pogut ampliar la diferència. Tot i això, amb una mínima avantatge s’ha anat al descans.

A la represa, l’FC Andorra ha deixat clar que volia controlar el partit, sense renunciar a l’atac. Això ha fet que en el 50, Marc Fernández fes el 0-2. Els tricolors aprofitaven les ocasions. En el 56 Jacabo batia al porter local col·locant el 0-3. L’FC Andorra controlava el partit amb possessions llargues. Tot i això, en el 59, Nico ha estat el més llest de la classe en rematar en el primer pal un córner per marcar el que seria el definitiu 1-3.

Tot i que el Manacor han tingut alguna altra ocasió, els tricolors s’han encarregat de dormir el partit fins al xiulet final, passant d’aquesta manera a la segona ronda de la Copa.

Previous post Andorra clou el Development Trophy amb una derrota davant Irlanda 0-12
Next post L’ENFAF sènior femení cau a Santa Perpètua 2-1