L’FC Andorra presenta el seu Club de Negocis

El FC Andorra ha donat a conèixer aquesta tarda el seu Club de Negocis a la sala d’actes de la seu central de Morabanc en un acte de presentació on hi ha assistit el president Ferran Vilaseca, els accionistes Francesc Destrée i Higini Cierco i representants d’algunes de les empreses més importants del país.

El Club de Negocis del FC Andorra neix amb la intenció d’oferir a les empreses i organitzacions de l’ecosistema andorrà una plataforma exclusiva per a què s’involucrin en el creixement del club, accedint així a una potent xarxa de networking on intercanviar idees, fomentar sinergies i explorar oportunitats de negoci.

Ferran Vilaseca, president del FC Andorra: “Aprofitant l’impuls que ha suposat l’entrada del club al futbol professional, volem traslladar l’accés a aquest nou univers de possibilitats i sinergies de negoci al teixit empresarial. Aquest Club de Negocis sorgeix amb la idea de vincular l’esport i el món de l’empresa”

Sergio Peiró, responsable comercial i de negoci: “Aquesta iniciativa empresarial té l’objectiu de dinamitzar el teixit empresarial del Principat, reforçar el posicionament d’Andorra de cara a l’exterior i crear sinergies amb altres clubs de negocis del mon de l’esport”.

Foto: FC Andorra.

 

Unicef i el FC Andorra, per a la promoció de l’activitat física

En una acció conjunta entre Unicef Andorra i el Futbol Club Andorra per a promoure l’esport entre els més petits, l’entitat tricolor ha decidit convidar a tots els socis de l’organització al partit del proper dissabte (18.30 h) contra el Real Racing Club.

El Futbol Club Andorra sempre s’ha mostrat obert i proactiu a participar en campanyes que ajudin a millorar la vida de la comunitat i d’aquells qui més ho necessiten i la promoció de l’esport és una eina immillorable per aconseguir-ho i que s’ajusta a la perfecció amb els valors de l’entitat tricolor.

Deixa un comentari

Previous post Maeva Estevez i Mario da Cruz tanquen uns entrenaments de qualitat a Pitztal
Next post Espanya, Holanda i Hongria els rivals d’Andorra U19 a l’Europeu de futsal