L’FC Andorra presenta els braçalets solidaris

L’FC Andorra ha presentat aquesta tarda els braçalets solidaris d’aquesta temporada. La iniciativa, impulsada per l’associació Gol Solidari, pretén donar visibilitat i impuls a algunes de les organitzacions benèfiques del país i les seves causes solidàries i reivindicacions socials. D’aquesta manera, el capità del primer equip vestirà diferents braçalets solidaris al llarg d’aquesta segona volta.

Els braçalets, de disseny exclusiu, seran subhastats posteriorment, juntament amb alguna samarreta de l’equip, per tal de recaptar fons per a les diferents associacions. Contra el Villarreal B, a l’Estadi Nacional, lluirem el primer braçalet contra el càncer infantil coincidint amb el dia mundial d’aquesta malaltia (15/2) i així successivament amb el de les malalties minoritàries (29/2), el dia internacional de les dones (08/3), l’autisme (02/4) i contra la discriminació LGTBIQ+ (17/5).

Aquesta iniciativa va començar la temporada 2018/19, sempre de la ma de Gol Solidari, impulsor i promotor del projecte. Enguany seran cinc els braçalets que es lluiran, incorporant a l’equip l’Assocació de Dones d’Andorra i Diversand, en l’objectiu del FC Andorra de convertir-se en un altaveu per reivindicar i donar veu en diferents causes que puguin ajudar a la comunitat. Perquè més enllà del futbol, l’entitat tricolor té clara la seva responsabilitat de ser un motor de canvi positiu per a la societat.

Els braçalets solidaris es lluiran pel Càncer infantil (ASSANDCA), el partit contra el Villarreal B; per les Malalties minoritàries (AMMA) davant el Valladolid; per commemorar el 8M davant l’Osca; per l’autisme (AUTEA) davant el Mirandés i en favor de LGTBIQ+ (DIVERSAND) el partit contra el Burgos.

Foto i text: FC Andorra

Deixa un comentari

Previous post Andorra estarà present a la Copa de Màlaga 2024
Next post Tercera medalla per Gina del Rio en el mundial junior, aquest cop als 10km individuals clàssic