L’FC Santa Coloma empata 1-1 al camp del Mons Calpe de Gibraltar

Un gol de Xavier Puerto en el minut 39 de partit per part de l’FC Santa Coloma ha estat el primer gol andorrà en aquesta nova competició anomenada Conference League. Un gol que durant molts minuts donava avantatge a un conjunt colomenc que ha disputat un bon partit per territori gibraltareny, però que en el  minut 81 ha vist com Aritz Hernández empatava pels locals. Un partit on l’FC Santa Coloma ha merescut molt més que un empat, per oportunitats i per domini de la pilota, però al final l’1-1 farà que tot es decideixi el proper dia 15 a l’Estadi Nacional.

El Victoria Stadium presentava un estat més de dubtós per jugar a futbol. Un gespa sense regar, completament reseca ha donat la benvinguda al conjunt d’Albert Jorquera que més d’una vegada ha tingut un ensurt perquè no “li corria” la pilota.

Malgrat el resultat d’igualtat, els colomecs tornen a Andorra amb el convenciment que a l’Estadi nacional, poden aconseguir la victòria i el que és més important, passar a la següent ronda.

1 MONS CALPE SC: Garica, Dos Santos, Santos, Bernades, El Hmidi (El Andaloussi), Musoni (Hernández), Caballero, Ojeda, Parkinson, Díaz i Mallemaci (Rodríguez).

1 FC SANTA COLOMA: Ramos, Robert (Alex Martínez), Miranda, Rebés, Sánchez, Guillaume, Cisteró, Puerto, Hamza (Blanco), Virgili (Depa) i Torres (Pi).

Àrbitre: Ondrej Berka (CZE).

Gols: 0-1, min.38, Puerto; 1-1, min.81, Hernández.