L’FC Santa Coloma ha tornat a la feina

L’FC Santa Coloma ha tornat aquest dimecres, a la feina. Els colomencs ho han fet amb moltes cares noves, fins a un total de 10 (Xiscu Martínez, Rui Beja, Èric Ruiz, Cristian Martínez, Javi López, Carles Coto, Jaime Grondona, Adri Muñoz, Víctor Alonso i Javi Morales) i amb moltes baixes en comparació a l’equip que va plantar cara a l’Hivernian FC, a la segona eliminatòria prèvia de la Conference League. De la temporada passada continuen: Andrés Benítez, Andreu Ramos, Robert Ramos, David Rodríguez, Luís Blanco, Hamza, Xavier Puerto, Miguel Laborda, Enric Pi, tenint presents que David Virgili i Guillaume López, es varen incorporar a la plantilla per jugar les eliminatòries de Conference League i ambdós continuen també.

Les 10 incorporacions que ha efectuat l’FC Santa Coloma. Foto: FC Santa Coloma.

A la banqueta també hi haurà canvis. La marxa del bescanoní Albert Jorquera a la UE Costa Brava ha fet que l’argentí Franco Gross agafi les regnes, amb el mateix grup de col·laboradors que tenia l’exporter de l’FC Barcelona, és a dir, Dani Luque com a segon; Àlex Moya, com a ajudant; Alberto Rebés, com a responsable de material i Guille Burgos, com a entrenador de porters. S’incorpora a l’staff, com a recuperador i fisio, Alberico Aliaga.

El nou staff de l’FC Santa Coloma. Foto: FC Santa Coloma.

Com el club amb més títol que és del Principat, l’FC Santa Coloma ha confeccionat una plantilla per tornar a aspirar a guanyar-ho tot, principalment la Lliga Multisegur. Tot i la qualitat dels fixatges, això no ho assegura, ja que cada vegada la primera divisió andorrana està evolucionant adquirint un bon nivell i cada cop són més els equips que aspiren al títol. Enguany es presenta una competició molt emocionant amb Inter, Atlètic Escaldes, Sant Julià i FC Santa Coloma que semblen que van una pas endavant de la resta d’equips com són la UE Santa Coloma, la UE Engordany, el CE Carroi i l’FC Ordino que torna a la màxima categoria del futbol andorrà després del seu pas per la Lliga Unida.

Deixa un comentari

Previous post El VPC masculí presenta les seves tres incorporacions i anuncia dos amistosos a Prada de Moles
Next post Jiménez Kasintseva passa la primera ronda del W60 de Gran Canaria