L’FC Santa Coloma s’afegeix a l’Inter a la segona ronda de la Conference League

Cara i creu per la jornada europea del futbol andorrà. Si l’FC Santa Coloma ha passat amb solvència al derrotar 4-0 el Mons Calpe SC a l’Estadi Nacional, la UE Sant Julià ha caigut en els penalts 5-3 davant el Gzira a Malta. Tot i avançar-se en el marcador els lauredians, l’equip local ha empatat en el minut 50. A partir el marcador no s’ha mogut fins els penalts.

El partit de l’FC Santa Coloma s’ha tancat en els primers 18 minuts de joc. Guillaume (min.2); Puerto (min.12) i Cisteró (min.18) han avançat al conjunt colomenc que ha efectuat una de les primers 45′ de tota la temporada. Tocant, controlant i movent la pilota a l’espai, elm públic assistent a l’Estadi Nacional han gaudit com mai d’un conjunt colomenc espectacular.

La segona meitat, els colomencs han sortit ha especular, s’han relaxat i han permés que el Mons Calpe agafés les regnes del partit i tingues fins a dos pals per reduïr la diferència. En el temps de descompte, Andreu Ramos marcava el definitiu 4-0 que certificava el pas cap a la segona eliminatòria de la prèvia de la Conference League.

Ara el 22 de juliol a les 20:45 espera l’Hibernian d’Escòcia, el tercer classificat de la lliga escocesa.

L’FC Santa Coloma en el vestuari, celebrant el passi. Foto: FC Santa Coloma.

Previous post La Clínica Omega Zeta Andorra nou patrocinador del Morabanc Andorra