L’FMA organitza el segon Trial Summer Camp

Davant l’èxit del primer campus internacional de Trial organitzat el juliol del 2019, la Federació organitza la seva segona edició del Trial Summer Camp del 14 al 19 de juliol. Tornarà a tenir entrenadors de luxe, amb la presència d’alguns dels millors pilots del món de Trial. 

També es reprendran a partir del juliol les diverses estades de trial organitzades pels Moto Clubs afiliats a l’FMA. 

La segona edició del Trial Summer Camp se celebrarà del 14 al 19 de juliol a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Aquest projecte es basa en la preparació general i específica dels joves trialers i en donar formació i orientació pràctica en la seva formació dins la disciplina motociclista del trial. 

El campus està adreçat a trialers i trialeres de 8 a 17 anys. Tots els entrenaments de trial, amb una mitjana diària de 5h d’entrenament en moto, tindran lloc a Naturlandia. La resta d’activitats, àpats i allotjament es faran a l’Hotel Coma Bella. Entre les activitats hi ha previstes sessions de preparació física, altres activitats físiques, i mecànica de la moto, entre altres. 

El campus comptarà amb la presència de pilots internacionals que donaran el seus suport als entrenadors Marc Riba i Alba Villegas (entrenadora de l’Equip de Tecnificació de Trial de la Federació) d’aquesta estada internacional. Repetiran presència al Trial Summer Camp els pilots Toni Bou i Jeroni Fajardo, i enguany s’hi sumaran també els pilots Pol Tarrés i Miquel Gelabert. 

Més informació sobre el Trial Summer Camp 2020: https://www.fma.ad/summercamp/ (inscripcions obertes fins al 10 de juliol). 

Pel que fa a la resta d’estades de motociclisme, autoritzades pel Govern d’Andorra a ser represes a partir de l’1 de juliol, el Moto Club Pirineu té previst dues estades per joves trialers i trialeres a Naturlandia, la primera del 20 al 24 de juliol i la segona del 10 al 14 d’agost, i l’Andorra Trial Club en té previstes dues més, els dies del 27 al 31 de juliol i del 24 al 28 d’agost, ambdues entre Naturlandia i Fontaneda. 

Més informació sobre les estades d’aquests Moto Clubs: https://www.fma.ad/cursos-i-estades/ 

Deixa un comentari

Previous post Àxel Esteve torna a esquiar després de set mesos
Next post Una samarreta històrica que ressorgeix