L’HC Andorra cau en el debut en el Comunal 4-6 davant el Bell-lloc

El primer equip de l’HC Andorra va caure, en el primer partit en el Comunal de la temporada 2022-23 davant el Bell-lloc per 4-6. Els visitants que tenen un equip clarament per pujar (amb un exjugador d’OK Lliga, un de la 1a francesa i un de la primera italiana) van haver de donar-ho tot, ja que una magnífica primera meitat dels tricolors va finalitzar amb un 4-2 favorable.

La lògica pressió dels visitants se li va ajuntar dues errades de marca, per falta de concentració, que va facilitar al Bell-lloc empatar 4-4. A la recta final del partit, una jugada desafortunada va comportar que els locals es fessin en pròpia el 4-5.

L’HC Andorra buscava l’empat. Va treure al porter per jugar amb cinc jugadors, cosa que en una bola al mig del camp, el Bell-lloc va fer a plaer el que seria el definitiu 4-6.

En acabar el partit, Manel Rubio explicava que “em quedo content de les sensacions. La primera part ha estat brutal i només ens cal mantenir la concentració els cinquanta minuts. Crec que sortirem reforçats en plantar cara a un clar equip que lluitarà per l’ascens”.

Moment del partit del primer equip de l’HC Andorra davant el Bell-lloc. Foto: HCA.

Previous post Andorra presenta les Finals de la Copa del Món a la reunió de tardor de la FIS
Next post Victòria de l’ENFAF femení 1-4 al camp del Solsona