L’Inter acaba el 2021 com a líder de la Lliga Multisegur

L’empat “in extremis” 2-2 de l’Inter Escaldes davant la UE Santa Coloma, a la desena jornada de la Lliga Multisegur comporta que l’Inter Club Escaldes se’n vagi a menjar els turrons com a líder de la màxima categoria del futbol andorrà. Un gol d’extratègia de Víctor Casadesús, en l’afegit del temps afegit quan passaven sis minuts del 90 (el quart àrbitre havia assenyalat cinc) va estroncar la gran feina d’una UE Santa Coloma, molt ordenada en defensa i amb les idees molt clares en atac. Tot i la crispació dels groc i negres, no hi ha res a recriminar al quartet arbitral, ja que la normativa diu clarament que si es perd temps, es pot afegir-ne més del que ha indicat a la pissarra.

Imatge del partit entre l’Inter Club Escaldes i la UESanta Coloma. Foto: elPrincipatcom

La resta de partits de la darrera jornada (la 10) de la Lliga Multisegur va comportar victòries sense complicacions de l’Atlètic Escades (3-0) davant l’FC Ordino i de l’FC Santa Coloma (3-0) davant el CE Carroi.

Jaime Grondona, va tornar a mnarcar, per partida doble i marxarà de vacances com a pichichi de la competició. Foto: elPrincipatcom

El darrer partit de la jornada, el que enfrontaven UE Sant Julià i UE Engordany també es va decidir en els darrers instants, pel costat lauredià, però es podria dir encara més cruel per les aspiracions d’un Engordany que ocupa la penúltima plaça de la classificació. Un penal de Valentín Spano sobre Iosu Villar, en el 94, va permetre que Bacari xutés en primera instància, desviant el porter Cortaberria, tot i que el rebuig li va caure, de nou, al davanter lauredià que va marcar el que seria el definitiu 3-2, sota la indignació de tota la UE Engordany.

Imatge del partit entre la UE Sant Julià i la UE Engordany. Foto: elPrincipatcom