L’Inter Club Escaldes campió de la Supercopa d’Andorra

L’Inter Club Escaldes ha guanyat 2-1 a Supercopa d’Andorra. Ho ha fet en el darrer sospir del temps afegit a l’Atlètic Escaldes després que Txus Rubio, en un afortunat rebuig des de fora de l’àrea es colés dintre de la porteria de Víctor López i fes pujar el 2-1 que seria definitiu. El partit no ha estat dels que fan història pel bon joc, però cal dir que és el més normal en aquestes alçades de temporada, on els equips encara estan en ple rodatge. Tot i això, la Supercopa no ha defraudat. Primer, s’ha avançat el campió de la Lliga Multisegur gràcies a un gol d’Iñigo Sánchez, quan es voltava pel minut 6. El domin i ha estat bastant de l’Inter, tot i que ocasions clares, clares tampoc ha tingut. El joc era molt horitzontal per part d’ambdós conjunts, com si l’especulació fos el denominador comú. Amb el resultat d’1-0, se n’anava al descans.

A la represa, tot ha estat igual. Pressió al mig del camp i internades per la banda. Una d’elles ha estat la culpable, en el 60, que Antonione Chiaramonti assenyalés penal a l’àrea de l’Inter. L’especialista de penals de tota la lliga, Aleix Cisteró, era l’encarregat de materialitzar-lo i tornar l’igualada al marcador. A partir d’aquí, les oportunitats s’han anat produint per les dues porteries. L’Atlètic Club Escaldes jugava amb deu, després de l’expulsió del central Javi Morales. Però les coses del futbol, els de Fede Bessone han jugat molt millor amb un home menys.

Aleix Cisteró transformant el penal que col·locava l’1-1. Foto: XM/FAF.

Ja en temps afegit, quan tothom pensava que s’aniria als penals, un rebuig afortunat entre un defensa de l’Atlètic Escaldes i el jugador de l’InterTxus Rubio, s’ha colat per alt a la porteria de Víctor López, deixant la victòria i el títol en safata del seu equip, l’Inter Club Escaldes. L’Atlètic ho ha intentat, després de treure del mig del camp, però la pilota no ha creuat la porteria d’Adrià Muñoz, per així acabar amb el 2-1 que donava el títol a l’Inter Escaldes.

Previous post El líder cau en el Nacional: FC Andorra 1 – Granada CF 0
Next post Raül Ferré arriba a la final del FIA RX2E però un problema mecànic el deixa fora de la cursa