L’Inter Escaldes el favorit per aconseguir el títol de la Lliga Multisegur 2020-21

A punt de començar una de les lligues més atípiques de la história del futbol andorrà, toca fer una mica de balanç del que veuen i pensen els entrenadors dels vuit equip que militen a la Lliga Multisegur. Entrenadors que segueixen de la temporada anterior, però davant de tot cares noves, per set equip que la temporada 2019-20 ja estaven a la categoria (Inter, FC Santa Coloma, UE Engordany, UE Sant Julià, Atlètic Escaldes, UE Santa Coloma i CE Carroi) i un nouvingut a l’aconseguir el títol de la Lliga Unida com és la Penya Encarnada.

Els entrenadors de tots els equips, exceptuan els que representen l’Inter Escaldes que no han volgut participar a l’enquesta, han respòs a les mateixes cinc preguntes, amb una única condició que no podien votar a cap integrant del seu propi equip. L’objectiu és conèixer de primera mà, qui creuen que seran els destacats de la lliga 2020-21. Una competició que començarà aquest proper cap de setmana.

Les preguntes han estat:
1.- Equip més golejador.
2.- Equip menys golejat.
3.- Pichichi de la lliga.
4.- Millor entrenador.
5.- Campió de lliga.

D’aquesta la majoria d’entrenadors aposten pel FC Santa Coloma i l’Inter Club Escaldes, amb tres vots els dos, com els equips que seran els més golejadors. En aquest mateix apartat L’Atlètic Escaldes ha rebut un vot.

Pel que fa a l’equip menys golejat, la majoria d’entrenadors enquestats (cinc de set) han donat a l’Inter Escaldes com l’equip que menys gols rebran per dos vots que ha rebut l’FC Santa Coloma. La majoria dels entrenadors han demostrat la bona línia defensiva dels actuals campions.

Com a Pichichi de la lliga, ha hagut més varietat. Nico Medina, Bruno Lemicheski, Chus Sosa, Diego Nájera o Genís Soldevila han sortit a les travesses dels entrenadors dels equips de la lliga Multisegur Assegurances. De ben segur que la nòmina es podria ampliar amb més d’un nom més que està consagrat a la lliga, i algun altre que donarà la sorpresa.

A la pregunta de quin serà el millor entrenador hi ha hagut molt de “quorum” al dir que el bescanoní i ex-jugador del FC Barcelona, Girona FC, Albert Jorquera pot causar sensació a l’hora de fer jugar el seu nou equip, el FC Santa Coloma. En aquests sentit, també ha sortit el nom de Luís Blanco.

La darrera pregunta, també ha tingut una clara resposta de la majoria dels entrenadors. Inter Club Escaldes és el favorit per cinc dels set entrenadors del equips de la Lliga Multisegur. Un d’ells, el murcià Paco Montesinos del CE Carroi, no ha pogut decidir un, degut al poc temps que porta amb el futbol del país i un altre ha votat pel FC Santa Coloma.

Aquest cap de setmana la Lliga Multisegur ha de començar, si la Covid19 ho permet. De moment ja hi ha un partit ajornat, l’Atlètic Escaldes – UE Santa Coloma, a l’espera del cribatge massiu que hauran de passar els jugadors, el dissabte a les 11 del matí. Aproximadament a les 11:30 se sebrà si haurà inici de lliga o no.

S’acepten apostes !!

L’equip d’elPrincipat.com vol donar les gràcies a Albert Jorquera, Emiliano González, Vicente Muñoz, Luís Blanco, Claudio Festa, Paco Montesinos i Albert Jansà per aceptar la proposta “sencilla” de participar a l’enquesta.

 

Deixa un comentari

Previous post Grandvalira posposa l’obertura del 4 de desembre
Next post Derrota del Sideco FC Encamp a la ronda prèvia de la Champions League de Futsal