L’Inter guanya la Supercopa al derrotar el FC Santa Coloma 2-0

Un gol de Betriu i un altre de Lima han donat aquest vespre, el títol de la Supercopa d’Andorra a l’Inter Escaldes i s’afegeix al propi FC Santa Coloma com l’únic equip en tenir el triplet en una temporada en el Principat.

El partit ha estat entretingut, tot i que ràpidament els escaldencs s’han avançat en el marcador. Trnascurria el minut quatre un una internada per la banda dreta de Betriu ha finalitzat amb un potent xut que s’ha colat per l’escairede la porteria de Miguel Ramos. Tot i això, el FC Santa Coloma ha seguit insistint sobre la porteria de Gomes, que només ha vist el perill en xuts llunyants. Al descans, el marcador assenyalava diferència mínima per l’Inter.

La segona part, ha canviat el dibuix tàctic l’Inter. Ha apretat molt més amunt i això ha fet que els colemencs tinguessin moltes més dificultats per fer circular la pilota. En un corner, Ilde Lima ha posat el peu i l’esfèric s’ha colat pel primer pal, fent pujar el 2-0 en el marcador. L’FC Santa COloma ha insistit però les forces ja no eren les de la primera meitat, cosa que ha facilitat que l’Inter no veiés en perill la seva porteria i aconseguís la victòria final i d’aquesta manera el títol i el triplet.