L’Inter pot ser campió i l’Ordino equip de segona 

Si no hi ha cap canvi de darrera hora i l’Inter d’Escaldes guanya diumenge a la UE Engordany (19.30 hores a la Borda Mateu) es proclamarà campió de la Lliga i disputarà la fase preliminar de la Lliga de Campions. Tot i això, l’Engordany li pot posar les coses molt difícil perquè necessita guanyar per garantir la tercera posició a la competició.

Per altra banda, el Vallbanc FC Santa Coloma necessita guanyar encara que les opcions de vèncer a la competició són difícils. Hauria de guanyar-ho encara que l’Inter no sumés més de tres punts. Per tant, tot depèn de fer un gran duel contra la UE Sant Julià a l’Estadi Nacional, a la mateixa hora. Però els lauredians necessiten la tercera posició per intentar anar a Europa.

Per un altre costat, en els play-off per la permanència, màxima emoció. Si el CE Carroi no falla davant l’Atètic d’Escaldes, que no es juga res però vol fer un bon paper, s’assegurarà la promoció per la permanència, ja que necessita sumar una victòria de les dues possibles. Serà a les 11.00 hores a la Borda Mateu.

 
Per tant, en el cas que el Carroi s’imposi, enfonsarà a l’FC Ordino al pou de la Segona Divisió, a la posició de descens directe. L’equip juga a la mateixa hora a l’Estadi Nacional contra la UE Santa Coloma, que com els escaldencs, es juguen l’honor.

Deixa un comentari

Previous post Marc Bernaus satisfet pel servei que aporta al país el seu campus
Next post El campus Xavi Andorra de karate acaba amb èxit rotund