Lleida serà el punt final de la temporada pels Vinyes

Joan Vinyes – Quim Guillamet – Melchor Caminal (VW Golf) i Joan Vinyes Jr. – Marc Bracons (Peugeot 206 1.6), estaran a la graella de sortida de les 4 hores de Lleida – 24 Open de Resistència Off-Road. L’equip que pilotarà el VW Golf preparat per Baporo Motorsport es tot un clàssic de les darreres edicions de la prova, mentre que per a Vinyes Jr i Bracons serà la seva segona participació formant equip, aquesta vegada, al volant d’un Peugeot 206.
 
Fa deu anys (2013) que Joan Vinyes va aconseguir el seu tercer triomf a la prova de resistència lleidatana, és obvi que repetir a la ment  és a la ment de l’experimentat pilot andorrà. 

Vinyes Jr, que va debutar fa un any en aquest escenari, fins al darrer moment no ha pogut confirmar la seva participació en aquesta edició de les “4 hores de Lleida”. 

Sense novetats, ni a l’escenari ni als horaris.
L’esforç dels membres de l’Escuderia Lleida, per tenir les instal·lacions en les millors condicions, es dóna per fet. La incògnita és comprovar si la climatologia estarà al seu costat. Aquest any ja han tingut experiències desagradables.

L’horari previst per a la resistència s’inicia a les 10.00 hores del dissabte (dia 9) amb els tràmits previs a la cursa (verificacions i briefing). Els entrenaments, lliures i cronometrats, es disputaran el mateix dissabte. Els 45’ de lliures a partir de les 14.30 hores, mentre que en el interval entre les 15.45 a 16.20 hores es decidiran les posicions de la graella de sortida.

A les 10.00 hores del diumenge (dia 10) es donarà la sortida llançada a la 23a edició de les “4 hores de Lleida – 24 Open Resistència Off-Road”.

Deixa un comentari

Previous post Bernat Lomero debuta a l’Europeu de piscina curta de Bucarest
Next post El CH Serradells guanya 25-29 a l’Amposta i segueix escalant posicions