Lliurament de premis de la Copa d’Andorra de les modalitats aquàtiques

La sala d’actes del Centre de Formació Professional d’Aixovall ha acollit aquest passat dijous a la tarda, el  lliurament de premis i reconeixements de temporada de la Copa d’Andorra de natació, natació artística i màsters 2022-2023.

Durant l’acte s’han lliurat copes als tres primers de cada categoria, i s’han fet dos tipus de reconeixement. El primer ha estat a la continuïtat i la trajectòria, dels nous competidors i competidores que passen a categoria Absoluta. El segon ha estat el lliurament dels quaranta-set diplomes, que acrediten els quaranta-set rècords d’Andorra batuts fins el moment.

Alexandra Mejia ha destacat amb vint-i-dos diplomes; Biel Cuen amb set diplomes; Kevin Teixeira amb quatre diplomes; Nàdia Tudó, amb quatre diplomes absoluts; Patrick Pelegrina amb tres diplomes, Tomàs Lomero amb dos diplomes. Isona Cuen i Marc Montraveta, amb un altre diploma van completar el recompte de quaranta-cinc rècords individuals.

L’equip de relleus medallista als Jocs dels petits Estats d’Europa a Malta, de Kevin Teixeira, Tomàs Lomero, Patrick Pelegrina i Bernat Lomero, sumen els dos diplomes que falten per obtenir la xifra final de quaranta-set diplomes.

Pel que fa a la classificació general de la natació, els primers llocs en categoria Absoluta han estat: Marc Monteiro (C.N. Escaldes) i Aina Soldevila (LAUesport); en Júnior: Kevin Teixeira (CN Escaldes) i Berta Clotet (CLESER); en Infantil: Biel Cuen (CLESER) i Clara Galí (CLESER); en Aleví: Aran Jorge (CLESER) i Isona Cuen (CLESER); en Benjamí: Rodrigo Da Cruz (CN Serradells) i Ares Finestres (CN Serradells); en Prebenjamí: Iñaki Gamallo (CN Serradells) i Berta Ramírez (CN Serradells). Finalment, el Club Natació Serradells (CN Serradells) ha estat el més destacat en el rendiment per equips.

A la natació artística, el primer lloc de la classificació en categoria Júnior, ha estat per Mar Torra (CNS Serradells); en Infantil: Jasmine Serrano (CNS Serradells); en Aleví B: Mariona Gustavsson (CNS Serradells); en Escola Infantil: Martina Romero (LAUesport); i en Escola Aleví: Judith Camacho Garcia (CNS Serradells). El Club Natació Sincronitzada Serradells (CNS Serradells) ha estat l’equip més destacat en el balanç col·lectiu.

Quant a la classificació dels màsters, Vicenç Jorge (CLESER) i Estela Montejo (CN Encamp) han estat els primers de la categoria única Absoluta. A la classificació per equips, el Club Esportiu Sant Ermengol (CLESER) ha estat el de millor rendiment col·lectiu.

Foto: FAN.

Deixa un comentari

Previous post Profitosa estada al País Basc per a Joan Verdú
Next post Les seleccions d’Andorra 3×3 al preeuropeu de Xipre