Lliurats els premis dels campionats nacionals d’esquí

Aquest dimecres s’ha celebrat l’entrega de premis dels Campionats Nacionals d’Andorra 2020-21. Amb un aforament limitat per les restriccions de la pandèmia, l’acte ha tingut lloc amb invitació prèvia al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

La situació actual ha obligat a realitzar una festa prudent i limitada, en què s’ha fet entrega dels premis de la campanya d’esquí en cadascuna de les modalitats i categories. A més, s’ha entregat una placa de reconeixement al treball que durant els últims anys han realitzat esportistes de la FAE que han deixat la Federació, com ara Xavi Salvadores, Matías Vargas, Marc Oliveras, Carles Aguareles Loan i Carmina Pallàs. Mireia Gutiérrez ja va rebre la seva durant l’anunci del seu comiat, aquest mateix hivern.

Pel que fa a als premiats dels Campionats d’Andorra, han anat pujant al podi instal·lat a l’escenari del Prat del Roure, amb la presència de la junta directiva de la FAE, amb el president Josep Pintat al capdavant.

El premi de la temporada 2020-21 al Mèrit Esportiu ha estat per a l’Esquí Club Andorra (ECA). Segon ha finalitzat el Soldeu Esquí Club (SEC), i tercer l’Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA).

ESQUÍ ALPÍ:

En supergegant, en sènior els campions van ser Matías Vargas (sènior), Jèssica Núñez (U21), Xavier Cornella (U21), Jordina Caminal (U18), Pere Cornella (U18), Aina Martí (U16), Pirmin Estruga (U16), Júlia Rodriguez (U14) i Auder Martin (U14).

En la combinada, van ser campions Aina Martí (U16), Alvar Calvó (U16), Mar Gardella (U14) i Eric Mijtana (U14).

En eslàlom, en sènior els campions van ser Clàudia Mijares i Àlex Rius, en U21 Laia Robert i Xavier Cornella, en U18 Íria Medina i Arnau Calvó, en U16 Judit Cerqueda i Adrià Prats, i en U14 Mar Gardella i Jan Torres.

Pel que fa al gegant, Clàudia Mijares i Àxel Esteve van guanyar en sèniors, Carla Mijares i Xavier Cornella en U21, mentre que en U18 els campions van ser Íria Medina i Aritz Àlvarez. En U16 es van imposar Aina Martí i Eric Ebri, en U14 Júlia Rodriguez i Hans Breitfuss, i en U12 Abril Carretero i Àlex Comellas.

ESTIL LLIURE:

Es van disputar els Nacionals U15 i U11, amb Henry O’Meara i Biel Opoku campions, respectivament.

SURF DE NEU:

Tres categories es van jugar el títol en surf de neu: en U15 els campions van ser Nerea Fernadez i Nahuel Tagliaferro, mentre que en U13 es va imposar Limay Tagliaferro, i en U11 Elisenda Gallardo.

ESQUÍ DE FONS:

En fons, en U14 van guanyar Alexandra Pereiro i Thomas Pereiro, mentre que en U12 la guanyadora va ser Aurem Pagés.

COPA PROMOCIÓ:

La classificació nacional de la Copa Promoció ha estat aquesta temporada per a l’Esquí Club Andorra (ECA), seguit per l’Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA) i el Soldeu Esquí Club (SEC).

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post Clevin Hannah premi Morabanc
Next post Un simulador TOP per a l’estiu de Pal Arinsal