Llobera dotzena a Dubai, segona fèmina

I segueix evolucionant, imparable. Margot Llobera torna a enlluernar aconseguint aquest cap de setmana el seu primer pòdium en una prova de la Copa del Mon de Bajas FIM (Federació Internacional de Motociclisme) al col·locar-se segona en meta en la categoria de fèmines. Una nova fita en la seva carrera esportiva i una nova mostra de la seva maduresa i solvència.

Aquesta segona i última jornada de competició arrencava a les 08h33 per Margot, amb un breu enllaç 10 km fins a la sortida de la prova cronometrada. L’etapa del dia repetia l’esquema de l’anterior, amb un recorregut aquest cop en sentit antihorari amb trams comuns amb l’especial d’ahir, el que dificultava enormement la navegació al trobar-se amb el laberint de traces que van deixar els vehicles a la primera etapa.

La sorra ha tornat a ser la tònica, present en gairebé la totalitat dels gairebé 195 km cronometrats del dia. Amb més confiança sobre la moto, Margot ha parat el cronòmetre de meta en segona posició femenina de la jornada d’avui, i pujant també a la segona posició a classificació general de la cursa en la seva categoria. Ha guanyat així la posició que ahir tenia Aishwarya Pissay, la campiona mundial de Bajas 2019 i que finalment ha quedat tercera.

A la classificació general de motos ha quedat la 12a.

Margot Llobera: “Avui l’etapa ha estat molt ràpida, he rodat molt còmoda amb aquesta moto perquè em permet anar molt ràpid sense exigir-me massa, estic molt contenta. A la fi de l’etapa ens hem trobat amb un cordó de dunes molt seriós, però he notat moltíssima millora respecte al dia d’ahir, i només he tingut un parell d’enganxades menors, he notat moltíssim la meva pròpia evolució i m’he trobat molt bé amb la moto. Avui m’han agafat els cotxes que sortien darrera de les motos, sense perill, però és molt impressionant com et passen.

Ha estat una cursa increïble, estic molt contenta per aquest resultat, és molt important per a mi, he aprés molt i em dóna molta confiança per seguir avançant. Voldria agrair l’esforç a tots els meus patrocinadors, que en èpoques com aquesta estan fent un gran esforç per poder-me ajudar, i també a tot l’equip, ¡seguim endavant! “

Deixa un comentari

Previous post Primer control de la temporada per les gimnastes andorranes
Next post Maria González “No qualsevol bon esportista pot entrenar al CAR”