Llovet: “tenim ganes de jugar”

El jugador del Morabanc Andorra, Nacho Llovet ha comparegut en roda de premsa virtual davant els mitjans de comunicació d’Andorra, per atendre les preguntes dels periodistes del Principat. L’aler-pivot ha reconegut que “tenim ganes de jugar després d’estar dos dies ja a València i havent tingut contacte amb totes les novetats que ens presenta aquesta competició”.

El jugador del Morabanc ha reconegut també que “no crec que l’ordre de partits del calendari que ens ha tocat sigui important, ja que al final hem de jugar contra els cinc rivals”.

Malgrat tot, Llovet reconeix que “els favorits del grup són el Madrid i el València, primer rival dels del principat el proper dia 18”. La casualitat fa que els amfitrions i el Morabanc Andorra hagin estat els dos equips que primer varen iniciar els entrenaments després del confinament. Això fa que l’estat de forma serà similars per ambdós conjunts, tot i que “intentarem donar la sorpresa” ha comentat l’aler-pivot barceloní.

Entrenament del Morabanc Andorra a València. /ACB Photo - JM Casares-1-2

El Morabanc Andorra s’ha desplaçat a València amb la coneixença que la propera temporada tornaran a jugar a Europa, tot i que encara falta que a les oficines del club pirinenc es rebi la notificació oficial. Això segons el propi Llovet “ha estat una pena que la confirmació hagi arribat d’aquesta manera, ja que nosaltres estàvem molt bé quan es va aturar la competició i el que volíem era classificar-nos pel play-off”. Tot i això Llovet ha explicat que “sí que és cert que ens treu pressió però hem vingut aquí a gaudir del bàsquet”.

Foto portada: BCA Andorra

Foto: ACB Photo – JM Casares.

Deixa un comentari

Previous post Joan Clotet serà el nou president de la FAN
Next post La Federació de vela convoca l’assemblea pel 29 de juny