L’Ski Plaza a Ripoll

El passat dissabte dia 21 d’agost cinc corredors de l’equip Hotel Ski Plaza Cycling Team van participar en el  68è GP de Ripoll. La cursa de 50 km de recorregut va ser curta i dura amb final a Vallter 2000. L’equip va treballar bé, aconseguint que  Oscar Cabanas entrés a l’escapada del dia, formada per uns dotze corredors, i que va arribar a peu de port amb gairebé 3 minuts respecte el pilot principal.

Un cop començat el port Miquel Martínez es va escapar amb els més forts, i realitzant una gran pujada va finalitzar 7è de la general i 5è en categoria élit. Sergi Casabella en la seva primera cursa amb l’equip va finalitzar en la 37a posició, Guillem Ges en la 41a, Oscar Cabanas 47a i Marc Saura en la 52a.

La propera participació  de l’equip serà en la 70a. Volta Ciclista al Montsià  (Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall) que tindrà lloc el dia 31 d’agost a la localitat d’Ulldecona (Tarragona).

Deixa un comentari

Previous post Marc Pujol deixa l’Inter per fitxar per l’FC Santa Coloma
Next post Victòria Jiménez Kasintseva, una de les protagonistes del cartell de l’W80 Open de València