L’Spartan Race torna a Encamp els dies 5 i 6 de setembre

Confirmada l’Spartan Race a Encamp per als dies 5 i 6 de setembre. L’esdeveniment esportiu, que des del 2016 se celebra a la parròquia, enguany s’adapta plenament als protocols sanitaris per poder celebrar la cursa amb seguretat, limitant la participació en funció de l’evolució de la pandèmia.

L’Spartan Race es basa en una cursa d’obstacles, de les més dures del món, i donades les característiques d’aquest esdeveniment i les circumstàncies actuals per la COVID19, per tal d’evitar els contagis, s’ha adaptat les tipologies de les proves per evitar el contacte físic i poder mantenir les distàncies de seguretat, entre altres mesures previstes, per exemple per evitar aglomeracions.

Enguany es presenta també una altra novetat i és que l’esdeveniment esportiu es trasllada al centre d’Encamp. El Comú d’Encamp ha arribat a un acord, per als quatre anys vinents, amb l’organització perquè l’arribada i la sortida de la prova es realitzi des del centre, concretament enguany des del Prat Gran, i algunes de les proves se situïn en espais urbans al centre del poble, fet que converteix l’esdeveniment encara en més singular i atractiu. La nova ubicació busca ser un element de dinamització de la vila i poder incrementar les pernoctacions a la parròquia, sempre amb la màxima seguretat per a residents i visitants. Perquè això hagi estat possible s’ha treballat en coordinació amb Spartan Race, Andorra Turisme, el clúster d’esports i les autoritats sanitàries i mediambientals per aconseguir els objectius esportius, econòmics, de seguretat i sanitaris.

Els recorreguts de les 4 tipologies de curses previstes Sprint, Súper, Beast i Ultra seran completament nous als anys anteriors.

Andorra Turisme, un dels patrocinadors principals que dona suport a la prova ha agraït l’esforç a l’organització per tal d’adaptar l’esdeveniment perquè es pugui celebrar enguany.

Les circumstàncies sanitàries actuals obliguen a revisar pràcticament cada dia la planificació i per tant, l’organització treballa per adaptar l’esdeveniment a les obligacions i necessitats que puguin sorgir en cada moment, i per tant, és possible que encara hi puguin haver adaptacions i canvis durant les setmanes vinents.

Deixa un comentari

Previous post Bernat Lomero fa el rècord d’Andorra dels 50m lliures a Loulé
Next post El futur prometedor d’Iker Álvarez de Eulate