Luca Pescollderungg i Eszter Hortobágyiová, campions d’Europa de l’Spartan Race

L’Spartan d’Encamp proclama l’italià Luca Pescollderungg I l’eslovaca Eszter Hortobágyiová  campions d’Europa després de córrer 21 km i superar un total de 30 obstacles en només 02:51:01 i 03:26:12, sortint i arribant al centre d’Encamp i passant pels Cortals  i les Pardines.

Gregory Basilico i Thibault Jeank, en categoria masculina i Jana Pepova i Riana Nelson en femenina han completat el podi de l’europeu de 21 km.

El centre d’Encamp ha estat un bullici de gent durant tot el dia i ni tant sols el ruixat de mitja tarda ha impedit que seguís endavant l’esdeveniment ni que la gent seguís acompanyant als corredors que des de les 7:00 del matí competeixen en les tres distàncies d’avui, amb recorreguts especialment durs segons els participants.

La Ultra de 50 km ha vist com a vencedors Serge Fontini (França), Samuel Castela (Portugal) i Cristian Jodar Marcos (España), en categoria masculina, i Ana Filipa Castela (Portugal), Anna Bednarek (Polònia) i Julia Heinrich (Alemanya) en categoria femenina. El guanyador ha fer un temps de 07:49:42 i la guanyadora de 10:36:39 després de superar més de 60 obstacles.

Foto: Comú d’Encamp.

 

 

 

Deixa un comentari

Previous post 750 infants participen a l’Spartan
Next post Raül Ferré guanya la primera de les curses de la Pujada Arinsal

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint