Lucas Pagès corre aquest cap de setmana a Bardonecchia

L’esquiador de telemark, Lucas Pagès, competirà el pròxim cap de setmana a l’estació italiana de Bardonecchia. L’andorrà disputarà dues curses FIS.

Després de les carreres de principi de temporada que es van haver de cancel·lar, aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge, Pagès tindrà l’oportunitat de debutar en aquesta campanya 2022-23.

Com és l’sprint clàssic?

L’andorrà disputarà les dues curses d’sprint clàssic. L’sprint clàssic és una cursa que consisteix en una baixada de gegant, a meitat de gegant hi ha un salt, amb el qual s’ha d’arribar a una línia marcada, i al final hi ha un gir de 360ª més un skating. Tant al salt com als girs s’ha de fer ús de la tècnica del telemark. En total, solen ser carreres d’entre un minut i un minut i mig, amb penalitzacions de temps si no es compleixen certs requisits, com aterrar a la línia del salt (3 segons) o no aterrar amb telemark (1 segon).

Després, Copa del Món al febrer

Després d’aquest cap de setmana, l’andorrà correrà a la Copa del Món de Les Contamines (França), el 2 i 3 de febrer, mentre que l’11 i 12 disputarà dues FIS a Kvitfjell, a Noruega, on del 16 al 18 tindrà altra cita amb la Copa del Món, en aquest cas a Aal.

Foto: Origami / Òscar Rius.

Deixa un comentari

Previous post Jiménez Kasintseva a un partit del quadre gran de l’Australia Open després de guanyar 6-1 6-1 a Hives
Next post Roger Puig, 8è la Copa del Món de Veysonnaz

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint