L’X-Trial penja d’un fil

La Covid-19 està trastocant totes les previsions inicials en molt dels esports. Aquest és el cas del trial i més concretament el circuït mundial indoor conegut com a X-Trial. La pandèmia va fer que Andorra passés de ser la prova final del calendari 2019-20 a ser la primera del calendari 2020-21. Ara penja d’un fil, o millor dit, tot depèn del que decideixi el Ministeri de Salut del Govern.

L’inici del proper Campionat d’X-Trial s’hauria de dur a terme a Andorra el dia 3 d’octubre, al Pavelló Poliesportiu del Govern d’Andorra. La capacitat de la instal·lació andorrana volta els 3.500 espectadors, però degut a les mesures de seguretat que s’han de prendre, és més que probable que Govern dictamini una reducció de la capacitat d’aforament del públic.

Si la decisió de Govern és reduir l’aforament al 30%, el promotor de la prova 2play ja ha comunicat que “no serà viable econòmicament”. 2play i la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) demanen un mínim del 50% per poder realitzar la competició en condicions.

És aviat poder dictaminar que decidirà Govern, ja que com és normal, caldrà veure com evoluciona la situació, un cop s’obrin les fronteres i entrin un fluxe important de turistes al Principat.

Ara mateix, depèn de la decisió que prengui Govern respecte a les restriccions sanitàries perquè l’X-Trial es faci o no a Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Èxit del parelles de Pitch & Putt d’Andorra 2020
Next post Jelínek: “els exteriors haurem de fer un pas endavant”