Maeva Estevez guanya la Copa d’Europa de Valmalenco

Maeva Estevez ha disputat aquest dissabte la segona Copa d’Europa de Chiesa in Valmalenco (Itàlia). Si divendres va pujar al podi com a tercera classificada, a la jornada d’avui ha millorat el seu rendiment i ha aconseguit la victòria a aquesta cita europea. D’aquesta manera, Estevez se situa tercera de la general de la Copa d’Europa.

Estevez ha acabat primera després de superar totes les rondes i vèncer en la final a l’austríaca Anna-Maria Galler, que ha estat segona, la italiana Caterina Carpano, que ha estat tercera, i la txeca Sara Strnadova, que ha acabat quarta.

En una jornada amb molt mal temps, avui no hi ha hagut qualis, i s’ha anat directament a vuitens de final. A vuitens, Estevez tenia una ronda no massa complicada, amb tres corredores. Una d’elles ha caigut. En la segona ronda, de quarts de final, ha corregut amb Galler -segona a la final, posteriorment-, però l’andorrana ha sortit molt bé i s’ha situat primera d’inici, mantenint la posició fins a baix. En semifinals, Estevez ha sortit malament però ha aconseguit recuperar terreny. Al primer peralt era segona i ha anat a assegurar, anant ràpid però controlant per no posar-se en perill, segons ha explicat. Així, ha passat a la final en ser segona a les semifinals.

A la final, l’andorrana ha sortit “mitjanament bé”, ha dit, posicionant-se en segona posició primerament. En arribar el primer peralt, al salt s’ha situat ja primera, i ha aguantat la posició per arribar primera i guanyadora d’aquesta Copa d’Europa.

Amb aquesta victòria, Estevez ja té 250 punts a la classificació de la Copa d’Europa, la qual cosa la posiciona en la tercera plaça, per darrera de la francesa Margaux Herpin, avui 5ª, amb 279 punts, i la italiana Caterina Carpano, amb 270.

La pròxima cita per a Maeva Estevez serà la Copa del Món de Reiteralm (Àustria), del 16 al 18 de febrer (dia 16 qualis, dia 18 les finals).

 

 

Foto: FAE

Deixa un comentari

Previous post La segona fase del Trofeu FAN fa competir, de nou, la natació andorrana
Next post 28 parelles participen a la Cursa Nocturna d’esquí de fons de la Rabassa