Mal cap de setmana de Xavi Cardelús a Motorland

Xavi Cardelús s’ha classificat sisè i vuitè respectivament a cadascuna de les dues curses del Moto2 European Championship que ha disputat avui al circuit de Motorland. El comportament de la seva moto, sobretot en la seva part davantera, ha sentenciat les opcions del pilot de Promoracing i l’ha deixat sense opcions de lluitar pel podi i discutir-li el títol a Senna Agius.

A la primera de les dues curses ha estat a punt de tocar-se amb un altre pilot a la sortida i aquesta circumstància l’ha fet baixar fins la setena posició. A partir d’aquest moment, ha recuperat fins arribar al grup que lluitava pel segon lloc però, a 8 voltes del final ha estat a punt de caure i ha cedit 4 segons que l’han distanciat definitivament del podi per acabar sisè després de recuperar una posició a l’última volta.

La segona cursa del dia ha tingut un guió molt semblant i després de sortir be, ha cedit algunes posicions a la primera volta i ha acabat vuitè acusant els problemes que, al llarg de tot el cap de setmana, ha tingut amb el comportament del tren davanter de la seva moto i la manca de confiança que aquesta circumstància li ha generat.

Cardelús comenta així el que ha passat a les dues curses de Motorland: “Doncs no puc estar ni content ni satisfet de com han anat les coses avui perquè no he tingut opcions de lluitar per les posicions en les quals havia de ser-hi, que no son altres que les de podi. No hem pogut resoldre del tot els problemes amb el tren davanter de la moto que arrossegàvem des de divendres i, cada vegada que mirava d’arriscar, tenia un ensurt. Fins el punt que, a la primera de les dues curses, he estat a punt de caure. Òbviament, el sisè i el vuitè lloc són posicions que ni ens satisfan, ni ens corresponen. D’altra banda, els resultats d’avui han fet que se’ns escapi el títol de Campió d’Europa però només queda felicitar al Campió i estar satisfets de tota la feina que hem fet per aconseguir-ho”

L’última cursa de la temporada es disputarà el 5 de Novembre al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

Previous post Cande Moreno continuarà la preparació a Saas Fee i Cervinia
Next post El trencament d’un buje fa que Vinyes-Mercader no acabin a Madrid