El director tècnic de la Federació Andorrana de Natació ha analitzat el treball portat a terme per Bernat i Tomàs Lomero en el Campionat del Món de Budapest. El tècnic castellaleonés ha indicat que “millorar una marca personal no és fàcil i aconseguir un rècord tampoc. En Tomàs, avui ha rebaixat en dinou centèsimes el seu Rècord d’Andorra en 100 m papallona amb un crono de 55″04 — el rècord anterior, estava en 55″23 — i dimarts passat va fer un altre bona prova en els 100 m lliures. Un cop finalitzada la prova d’avui i després de l’anàlisi, hem pogut constatar el seu gran potencial competitiu”

Maltrana ha afegit que “estem segurs que encara pot nedar més de pressa. Tenim confiança que si continua amb la mateixa dinàmica, aviat, millorarà aquesta nova marca”. El Directtor Tècnic de la FAN ha finalitzat dient “en Tomàs té marge per rebaixar el Rècord d’Andorra per sota dels cinquanta-cinc segons, amb total seguretat”.

Per altra banda, Maltrana també ha valorat la competició realitzada per Bernat Lomero, que cal recordar, no participarà en els Jocs del Mediterrani per decisió tècnica de la pròpia FAN. Segons Maltrana ha valorat l’actuació del gran dels dos germans Lomero dient que “detalls mínims com la freqüència de la braçada defineixen la prova d’en Bernat”. Maltrana ha pronosticat que “veure la manera com treballa, ens indica que aviat nedarà els 50 m lliures per sota de vint-i-dos segons”.

Finalitzat el Mundial de Budapest, la propera competició important dels absoluts de la FAN seran els Jocs del Mediterrani d’Oran, on participaran amb un equip de quatre nedadors: Tomàs Lomero, Patrick Pelegrina, Nàdia Tudó i Mònica Ramírez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post La selecció absoluta femenina de futbol torna a la competició
Next post L’FC Andorra debutarà a segona divisió amb els primers tres partits fora de casa