Marc Duran guanya el I Memorial Josep Ma. Rodríguez de tennis taula

Marc Duran va aconseguir la primera posició final, en la primera edició del Memorial Josep Ma. Rodríguez de tennis taula que es va portar a terme el passat 15 d’agost a Ordino. Un competició amb un total de 44 participants del més alt nivell internacional que varen cloure 15 dies de tennis taula TOP en el Principat, primer amb el campus de tecnificació i després amb la competició.

El CTT Valls del Nord va organitzar des del passat 1, fins el 14 d’Agost, el Campus de Tecnificació Internacional de Tennis Taula, al que han assistit jugadors nacionals i d’altres països. La direcció del Campus ha estat en mans del reconegut entrenador Austríac Peter Gardos que ha sigut seleccionar tant d’Àustria com d’Alemanya en diferents categories i que ha format a jugadors com Robert Gardos (25 sènior del Món) i jugadors de diferents països que han participat als JJOO de Pequin, Rio, Londres i Tokio; com segon entrenador ha estat l’actual seleccionador d’Andorra Xavier Martinez i com espàrrings de luxe hi van ser Paulina Vega, jugadora olímpica de Xile que acabava d’arribar de Tokyo; Joan Masip, campió d’Espanya U23 i Diogo Pinho, ex-jugador de la selecció portuguesa amb la que va assolir el 3è lloc en els Campionats d’Europa. 

El diumenge dia 15 d’Agost es va celebrar a Ordino el I Memorial Josep Mª Rodriguez de Tennis Taula amb la participació de 44 jugadors del mes alt nivell internacional.

Les classificacions finals van ser les següents:
1º Marc Duran
2º Joan Masip
3º Paulina Vega
4º Diogo Pinho

Els andorrans millor classificats van ser Xavier Martinez que va arribar a quarts de final, Patrick Rodriguez i Oriol Martinez a vuitens de final.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc Andorra – Joventut per 15 euros a Escaldes
Next post L’FC Andorra podria rebre fins a 365.000 euros de la RFEF