Marc Font escollit pilot de l’any 2023

El pilot de Hard Enduro, Marc Font va ser nomenat, en el marc de la Gala de la Federació Motociclista d’Andorra, com a “Pilot de l’Any 2023”, en una votació telemàtica portada a terme durant l’acte. Font va aconseguir 66 vots que representaven el 43,71%; en segona posició va quedar Èric da Silva, el pilot de velocitat campió d’Espanya de moto5, el qual va aconseguir 44 vots, un 29,14%; en tercera posició va quedar el pilot de trial Gaudi Vall amb 24 vots i un 15,89% dels vots i en quarta posició Xavier Cardelús, amb 17 vots que representaven un 11,28%. El Premi que era la primera ocasió que es lliurava va ser entregat per la ministra de Cultura, Joventut i Esports del Govern d’Andorra, Mònica Bonell.

En el Casino UNNIC que va acollir la Gala de la FMA 2024 es varen donar cita més de dues-centes cinquanta persones assistents, entre esportistes, responsables de motoclubs, autoritats i familiars.

Durant la primera part es va portar a terme el lliurament de premis dels ICE Gladiators 2024, on Xavi España, en la categoria ICE II, Cristian España, en la categoria ICE III i el francès Maxime Emery, en la general han estat els guanyadors.

També es van lliurar els premis del Campionat d’Enducross d’Andorra 2023, on Iu Teixidor en la categoria 65ccRuben Alves, en la categoria juvenil 85ccElias Duréndez, en la categoria Expert i Marc Font, en la categoria Pro van aconseguir la primera posició de la general final, de les seves respectives categories.

A la Gala, també es van lliurar els premis del Campionat d’Andorra de Trial 2023, on Ramon Sucarrat, en categoria iniciació; Jordan Almirón, a la categoria grocs sub-18; Josep Lluís Marco, en la categoria grocs; Salvador Vilella, en la categoria verds; Quim Arimany, en la categoria blaus i Jordi Lestang, en la categoria vermells van aconseguir el títol nacional, en les seves respectives categories.

En la segona part de la Gala, la FMA va reconèixer individualment a Marc Font, Jordi Pascuet i Toni Bou. També ho va fer al Govern d’Andorra, els comuns de Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i La Massana i a tots els patrocinadors i col·laboradors de l’ens federatiu.

El punt àlgid de la nit va ser quan, tots els assistents, mòbil en mà, van poder triar al pilot de l’any 2023.

La vetllada va finalitzar amb un sorteig de diferents regals i un còctel, gentilesa de la FMA i UNNIC.

Deixa un comentari

Previous post L’ascens del VPC està a un partit
Next post El CTT Valls del Nord cau 4-2 davant l’Ateneu 1882

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint