Marc Grau subcampio de la Drums of war de Collbató

No és un esport conegut per les masses, però el powerlift està aconseguint que cada vegada tingui més practicants. Cal tècnica i molt sacrifici per aixecar, en tres moviments diferents (sentadetapress banca i pes mort) la més gran quantitat de kilos. El resident Marc Grau (integrant de l’equip 323 powerlifting) va aconseguir el subcampionat absolut a la Drums of war de Collbató amb dos rècords d’Espanya inclosos. Un competició internacional de la WRPF (la federació de powerlift rusa a Espanya) on participaven un total de 150 powerlifters.

Grau va aconseguir el passat cap de setmana, els subcampionat de la Drums of war celebrat a la població barcelonina de Collbató. El powerlifter de vint-i-cinc anys va aconseguir proclamar-se campió de press banca, a més d’aconseguir ser campió de pes mort, cosa que li va provocar aconseguir el campionat a la seva categoria de –100kg. Els seus aixecaments (340kg en sentadeta205kg en press banca i 260kg en pes mort) li varen valdre aconseguir el campionat absolut pel que fa a la modalitat de press banca i el subcampionat absolut.


Destacar que en la modalitat sentadeta, Marc Grau va aconseguir dos rècords d’Espanya, a la categoria de -100 kg amb un aixecament de 340kg (l’anterior estava en 320kg) i amb el total de les tres modalitats de 805kg (l’anterior estava en 800kg).

Marc Grau que fa poc més d’un any que resideix al país és de Gandia (València) i entrena habitualment en el Club Esportiu Serradells d’Andorra la Vella.

 

Fotos: Pol Vila.

Deixa un comentari

Previous post La Sportiva Andorra Skimo els 20 i 21 de febrer del 2021
Next post El Morabanc debutarà a l’Eurocup davant un Mònaco “molt físic”