No és un esport conegut per les masses, però el powerlift està aconseguint que cada vegada tingui més practicants. Cal tècnica i molt sacrifici per aixecar, en tres moviments diferents (sentadetapress banca i pes mort) la més gran quantitat de kilos. El resident Marc Grau (integrant de l’equip 323 powerlifting) va aconseguir el subcampionat absolut a la Drums of war de Collbató amb dos rècords d’Espanya inclosos. Un competició internacional de la WRPF (la federació de powerlift rusa a Espanya) on participaven un total de 150 powerlifters.

Grau va aconseguir el passat cap de setmana, els subcampionat de la Drums of war celebrat a la població barcelonina de Collbató. El powerlifter de vint-i-cinc anys va aconseguir proclamar-se campió de press banca, a més d’aconseguir ser campió de pes mort, cosa que li va provocar aconseguir el campionat a la seva categoria de –100kg. Els seus aixecaments (340kg en sentadeta205kg en press banca i 260kg en pes mort) li varen valdre aconseguir el campionat absolut pel que fa a la modalitat de press banca i el subcampionat absolut.


Destacar que en la modalitat sentadeta, Marc Grau va aconseguir dos rècords d’Espanya, a la categoria de -100 kg amb un aixecament de 340kg (l’anterior estava en 320kg) i amb el total de les tres modalitats de 805kg (l’anterior estava en 800kg).

Marc Grau que fa poc més d’un any que resideix al país és de Gandia (València) i entrena habitualment en el Club Esportiu Serradells d’Andorra la Vella.

 

Fotos: Pol Vila.

Deixa un comentari

Previous post La Sportiva Andorra Skimo els 20 i 21 de febrer del 2021
Next post El Morabanc debutarà a l’Eurocup davant un Mònaco “molt físic”