Marc Rebés renova amb el FC Santa Coloma

Un cop finalitzada la participació a l’Europa League, el Vallbanc FC Santa Coloma ha començat a treballar per enllestir la plantilla de la temporada 2020-21. El primer en passar per les oficines de l’Avinguda Meritxell, 9 ha estat el capità, Marc Rebés el qual ha tancat aquest migdia la seva renovació pel club colomenc. D’aquesta manera Rebés sumarà la seva novena temporada en el club.

Rebés va arribar al FC Santa Coloma amb 17 anys i amb el pas dels anys s’ha convertit en un dels fixes dels diferents entrenadors que ha tingut la primera plantilla del club.

L’internacional per Andorra que ha ocupat posicions tant en el mig del camp com a l’eix de la defensa, continua una temporada més, a les files colomenques.

Rebés ha comentat que “estic content de seguir vinculat al FC Santa Coloma, perquè no estaré enlloc millor que a casa”. El capità ha afegit que “he viscut una època molt bona amb el FC Santa Coloma i ara, cal demostrar que hi ha un pur sentiment pels colors, quan les coses no han sortit com hem volgut”. Per la temporada 2020-21, l’andorrà explica que “es presenta una temporada molt interessant ja que hi ha equips que s’han reforçat molt bé, cosa que farà que les posicions altes de la lliga estaran molt cares”.

Deixa un comentari

Previous post Estada curta del Morabanc Andorra al Pas de la Casa
Next post Aprovada la gestió de la FAF pel que fa al curs 2019-20