Marc Rodríguez deixa el Vallbanc després de perdre la final de Copa

L’entrenador del Vallbanc FC Santa Coloma, Marc Rodríguez, ha anunciat que deixa el càrrec després de perdre la final de la Copa Constitució. En declaracions després del duel contra l’Inter d’Escaldes, el ja extècnic ha anunciat que “aquest ha estat el meu últim dia” i que la temporada vinent no seguirà a la banqueta colomenca, ni tan sols per disputar l’enfrontament de l’Europa League.

Així mateix, en unes declaracions dures, s’ha manifestat “disgustat” per perdre la final i ha assegurat que “tot i que hem fet una bona primera part que no s’ha pogut materialitzar en un gol, a la segona, se’ns ha acabat la benzina”. “És un reflex del que ha passat durant el curs, una badada ens ha costat el títol”, ha sentenciat, reiterant que “la temporada ha estat un fracàs, no tinc problema en admetre-ho“. “A la final, això podia passar però la lliga és que reflecteix la regularitat, teníem un equip pensat per guanyar la competició”, ha sentenciat.

Per altra banda, l’entrenador de l’Inter d’Escaldes, Adolfo Baines, ha assegurat que “és el colofó a una temporada enorme” i ha recordat que “hem treballat des del primer dia”, encara que ha reconegut la gran feina que ha fet al Vallbanc.

De cara la Champions, ha afirmat que “marxem a Suïssa de la millor manera, amb confiança, això reforça la feina que hem fet i el treball silenciós des dels despatxos, treballo per un club que té les idees molt clares”. De cara a objectius, s’ha marcat “seguir fins a on es pugui”.

Deixa un comentari

Previous post Doblet de l’Inter
Next post Victòria Jiménez Kasintseva guanya 7-6 i 6-2 a la primera ronda a Les Franqueses