Marcos Sanza nou seleccionador nacional d’atletisme

La Federació Andorrana d’Atletisme ha nomenat Marcos Sanza Arranz seleccionador nacional d’atletisme en totes les categories. És la primera vegada des de la fundació de la Federació que es disposarà d’aquesta figura.

Marcos Sanza ha estat un dels atletes de fons més destacats d’Andorra en els darrers 15 anys, amb excel·lents marques i resultats en marató, mitja marató, 10.000m i 5.000m. Ha participat en diversos campionats d’Espanya de Cross i de 10.000m on va arribar a ser subcampió. Ha representat a Andorra en diverses competicions on destaquen 7 Jocs dels Petits Estats d’Europa on ha aconseguit 2 medalles d’or, 5 de plata i 6 de bronze.

Les funcions de Sanza es centraran en fer un seguiment de tots els atletes seleccionables, establir els criteris per participar en les competicions internacionals en representació d’Andorra i definir la composició de la selecció per cada una.

La Junta Directiva ha traslladat al nou seleccionador la voluntat de promocionar l’atletisme de formació com a element clau per poder tenir atletes amb projecció a les diferents seleccions. Així mateix li han demanat un especial seguiment de l’atletisme femení.

Les dos primeres competicions que haurà de preparar Sanza serà el míting de AASSE (San Marino) el 5 de juny i la Copa d’Europa de Nacions (tercera divisió) que es celebrarà a Limassol (Xipre) els propers dies 19 i 20 de juny.

Deixa un comentari

Previous post L’equip de curses de muntanya de la FAM de concentració a Sierra Nevada
Next post Victòria del Blue Lightning 7-1 davant el Mandarines