Margot Llobera completa el desafiament en suport a la Fundació Asdent

La pilot ral·li raid, Margot Llobera, ha completat aquest darrer desafiament solidari per donar suport a la Fundació Asdent, que busquen la solució a la malaltia de Dent. Llobera va formar part del grup de 17 participants en una odissea de 9 dies que va recórrer més de 1500 quilòmetres amb bicicleta, superant ports de muntanya, camins, i carreteres nacionals i secundàries pujant més 13.000 m+. La travessa va començar el 8 de setembre a Andorra i va culminar el 16 a la ciutat de Santiago de Compostel·la.

La Malaltia de Dent és una patologia rara i debilitant que afecta principalment els homes, i és causada per mutacions al gen CLCN5. S’estima que afecta 1 de cada 40.000 a 60.000 naixements. Aquesta condició comporta problemes renals. La Fundació Asdent es dedica a donar suport a pacients i famílies afectades per aquesta malaltia, proporcionant recursos essencials i fomentant la investigació mèdica per trobar tractaments i solucions efectives.

AL finalitzar el desafiament Margot Llobera explicava que “estic profundament agraïda pel suport i la solidaritat que hem rebut durant aquesta increïble travessa. Completar aquest desafiament no sols representa una victòria personal, sinó també un pas significatiu cap a la conscienciació i la recaptació de fons per a la Fundació Asdent i la seva valuosa tasca en la lluita contra la Malaltia de Dent”.

Deixa un comentari

Previous post Ricky Morat guanya la 15a Copa d’Andorra a Soldeu
Next post Un altre TOP5 de Raül Ferré al campionat de França de muntanya