Margot Llobera guanya l’Aveyronnaise Classique

La pilot andorrana Margot Llobera aconsegueix una victòria en la seva primera participació en la prestigiosa Aveyronnaise Classique. Aquesta cursa de tres dies, que va tenir lloc des del dimecres 23 d’agost fins al dissabte 26 d’agost, es va dur a terme en els desafiants terrenys de l’Aveyron, oferint un escenari perfecte perquè Llobera demostrés la seva habilitat i determinació. L’Aveyronnaise Classique és coneguda pel seu terreny exigent i les seves etapes cronometrades plenes d’emoció. En aquest esdeveniment únic, que va recórrer majestuosos boscos i camps, Margot Llobera va fer el seu debut en una clàssica francesa i ho va fer de manera espectacular. Al llarg de tres etapes desafiantes, la jove pilot va demostrar la seva resistència i adaptabilitat davant les diverses condicions del terreny. La pilot, com no podia ser d’altra manera, va recórrer gairebé 500 km a cavall de la seva KTM 450 Exc.

La primera etapa, un recorregut circular de 90 km amb sortida i arribada a Salles-Curan, va presentar tres especials cronometrades que van posar a prova les habilitats de tots els participants. La pols, un company constant en aquesta cursa, va afegir una capa addicional de dificultat.

A la segona etapa, que va abastar 220 km des de Salles-Curan fins a Belmont sur Rance, els competidors es van enfrontar a cinc especials cronometrades. Durant l’enllaç, van tenir el privilegi de creuar l’icònic Viaducte de Millau. L’etapa es va desenvolupar en senders estrets a través de boscos humits i frondosos, amb la llum de les motos il·luminant el camí. El repte de la pols també va estar present, afegint una dimensió extra a la competició.

La tercera etapa, que va abastar 160 km des de Belmont sur Rance fins a Brasc, va presentar tres especials cronometrades finals. Aquest cop els pilots van sortir en ordre invers, fet que va fer que Margot es trobés amb un terreny completament esfondrat.

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra cau 3-0 a Amorebieta 3-0
Next post Raúl Garcia a Linz