Margot Llobera participarà a la Baja Hongria

La jove pilot no deixa escapar cap oportunitat. Després de la seva exitosa estrena com a copilot a la Baja Espanya complint amb tots els objectius marcats per l’equip, es torna a llançar a lloms de la seva KTM en una nova cita de la Copa del Món de Bajas: la Baja Hongria

Margot viatja a aquesta carrera integrada en l’estructura Solbas Motorsport i continuarà el seu esforç per estar en les millors posicions de la general absoluta i de la categoria femenina, on actualment es troba a la segona posició de la Copa del Món.

En aquesta edició de la Hungarian Baja s’han inscrit 19 motards en categoria FIM, entre les quals s’inclouen tres fèmines que, s’enfrontaran cara a cara amb les sinuoses pistes i la pols característica del traçat hongarès dissenyat als voltants del Llac Balaton. Després d’una excel·lent Baja Dubai que li va proporcionar els primers punts a la Copa del Món, Llobera es planteja fer una Baja de menys a més i continuar així amb la seva imparable evolució en el Ral·li Raid treballant ja pels llocs de davant.

Dividida en tres etapes, la Baja Hongria arrencarà la jornada de dijous 05 amb les Verificacions Administratives i Tècniques, amb el primer dia de competició programat per al divendres amb 7.7 km en forma de pròleg. Dissabte les coses es posaran serioses amb ni més ni menys que quatre especials d’uns 280 km en total, per tancar diumenge amb dos especials més de 83.3 km cadascuna.

Margot Llobera: “Estic molt contenta de tornar a competir amb moto, teníem aquesta data en el calendari des de principi d’any i vam arribar a Hongria amb molta il·lusió. Les últimes setmanes he entrenat molt sobre la KTM i també l’apartat físic per arribar al màxim a aquesta carrera. Una Copa d’al Món sempre és complexa de gestionar i cada cursa que vam disputar ens ajuda a millorar, així que l’important per a mi és competir bé i després de l’èxit de Dubai volem seguir lluitant molt i demostrar que anem millorant dia a dia. Ser aquí corrent dins d’una zona militar és espectacular, segur que el recorregut ens agradarà i que gaudirem a el màxim d’aquesta carrera”.

Deixa un comentari

Previous post L’Andorra FC ja entrena a l’Estadi Nacional
Next post Andorra suma la seva segona victòria a Tirana i ja és a semifinals