Margot Llobera presenta la moto del Dakar 2021

Margot Llobera continua donant passos de gegant en el seu camí per complir el seu somni de participar al Dakar. Tan sols uns dies després de l’obertura d’inscripcions i després de rebre les primeres informacions per part de A.S.O. del que serà la pròxima edició 2021 que se celebrarà l’Aràbia Saudita, Margot ha presentat la que serà la seva moto en la seva primera participació: una flamant KTM 450 Rally llesta per córrer aquesta increïble aventura. I no es tracta d’una unitat qualsevol, ja que és la moto amb la qual va disputar l’edició 2020 l’increïble pilot Jaume Betriu, integrat en l’equip FN Speed Team de Santi Navarro. Jaume va aconseguir a més ser el millor rookie de la passada edició a sobre d’aquesta unitat, i s’espera que doni bona sort a l’andorrana com a rookie en el 2021.

Després de l’obligat confinament a causa de la COVID, Margot ja ha començat la seva adaptació, molt diferent de la 450 EXC d’enduro amb un Kit Ral·li amb la qual venia corrent fins al moment. La fiabilitat que aporta el model carreres-client de KTM serà un dels valors segurs pels quals apostarà la pilot. Aquesta moto és un dels estàndards del Dakar i la jove andorrana no ha volgut arriscar res en la part mecànica adquirint aquesta unitat a la tornada de l’edició 2020.

Després d’una profunda revisió, la moto està a punt per afrontar els entrenaments i curses d’aquesta segona part de la temporada que viurà Llobera: el 1000 Dunas Raid que se celebrarà a l’octubre i la Baja TT Dehesa de Extremadura al novembre, en què Margot ja ha confirmat la seva participació. Margot continua amb l’incansable treball que suposa tractar de reunir el pressupost necessari per estar a la línia sortida el 3 de gener a Jeddah, liderant un dels projectes més frescos i joves de la disciplina. Després de ser revelats els primers detalls de la que és consideradaa el raid mes dur del món, Margot analitza a continuació les informacions rebudes per part de l’organitzador:

“Estic molt contenta que per fi es llanci la carrera i de poder continuar treballant ja amb informació definida sobre el que ens trobarem. Estic segura que aquesta KTM em donarà moltes alegries i aquests mesos hem aprofitat per treballar la part tècnica amb ella

Quant als detalls revelats per David Castera aquests dies enrere, espero una carrera bastant a la meva mida ja que la velocitat no és el meu fort i ens indiquen que es tractarà de reduir les mitjanes en les especials. M’agrada molt el plantejament que estan donant per igualar les coses entre tots els pilots i sobretot les noves mesures de seguretat que s’implantaran, la veritat és que m’ha encantat tot el que està fent A.S.O. en aquesta nova edició“.

Encara ens queda molta feina, sobretot en la part econòmica. Agraeixo moltíssim l’esforç dels meus sponsors i animo des d’aquí a sumar-se a la nostra aventura les empreses que em segueixen, estem preparant un projecte espectacular. Seguiré treballant de valent per estar a la línia de sortida amb els meus companys”.

Deixa un comentari

Previous post Finalitza la temporada de Karate a Andorra
Next post El Morabanc paga una mala primera meitat i perd 88-104