Margot Llobera torna a competir

El retorn a la competició sempre és una gran notícia per Margot Llobera. Aquest cap de setmana la KTM de la pilot andorrana tornarà a rugir a la mediàtica Baixa TT Devesa Extremadura, una de les proves amb més importància del calendari de Bajas i puntuable per al Campionat Europeu de l’especialitat.

Aquesta emblemàtica prova suposa la tornada a la feina de Margot des que va començar la crisi de la Covid provocant la suspensió d’innombrables esdeveniments esportius. L’acció començarà el divendres dia 20 amb la jornada de verificacions i brífing general. En aquesta prova s’adopta el format de lliurament del Roadbook 15 min abans de la sortida de l’especial del dia. En total, els esperen un total de 480 km de recorregut, dels quals 303km seran contra el crono, un 63% del total. Com és habitual, les precioses pistes extremenyes són la clau d’aquesta prova amb centre neuràlgic a Badajoz, i que divideix la competició en tres especials, dos a la jornada de dissabte amb 98 i 55 km respectivament, i una tercera, la més exigent amb 150km, diumenge.

Per arribar en les millors condicions Margot ha realitzat un intens programa d’entrenament que, per fortuna, li ha permès gaudir de la moto durant les últimes setmanes després de l’aturada per la pandèmia. Amb molt bones sensacions sobre la seva nova KTM 450 Rally, acudeix a la cita extremenya per rodar i fer quilòmetres de carrera sobre aquesta moto en la que serà la seva primera aparició en competició, molt diferent del seu habitual 450 EXC d’Enduro.

Margot Llobera: “Aquesta és la meva primera Baja TT Devesa Extremadura, estic encantada de poder ser aquí, porto amb aquesta cursa al calendari des de principi d’any, l’organització és excel·lent i m’han plantejat una cita que no em podia perdre. Vinc a gaudir tot el que pugui. A més, tinc l’al·licient d’estrenar en competició el meu KTM 450 Rally i una nova decoració, és un moment molt especial per a mi perquè aquesta moto és espectacular. Amb un any tan complicat com aquest, estar de nou sobre la moto és increïble, em sento amb molta energia. Anem a gaudir d’aquesta cursa al màxim”.

Deixa un comentari

Previous post El CESJ només li val la victòria si no es vol veure despenjat dels objectius
Next post El Morabanc visita el “Granca” amb ganes de seguir sumant

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint