Margot Llobera venç el desert al Hail Rally

Tornar al desert és una de les millors notícies per a Margot Llobera. La jove pilot andorrana va tancar la setmana passada una gran actuació al Hail Rally, prova de la Copa del Món FIM de Bajas on, la sorra i els espais oberts van ser la tònica general. Un entorn molt diferent de les revirades pistes europees.
 
Els pilots van disputar 230 km cronometrats i 150 km d’enllaç durant la primera jornada, disputada als voltants de la ciutat saudita de Hail, en terrenys ja coneguts per Margot en haver estat travessats a les primeres etapes del Ral·li Dakar, disputat al gener. El començament no va ser gaire positiu per a Margot, ja que va patir una avaria poc després d’arrencar l’especial, tot just al km 11.  El motor de la seva moto es va parar sense causa aparent. Després de 40 minuts reparant, Margot va reprendre la marxa. Va acabar l’etapa en 6 hores i sense cap error de navegació tot i ser molt complicada en tractar-se d’un recorregut completament sobre sorra.
 
Contra tot pronòstic, les pluges van fer acte de presència a la segona jornada de carrera, deixant un terreny molt relliscós a la primera meitat de l’especial, fins al km 84 on es trobava el punt de “refuelling” del dia.
Margot va imposar un ritme constant i sense errors de navegació, evitant caigudes a causa de les grans roderes marcades per les motos que havien passat abans.
 
A la segona part del recorregut, Margot es va trobar un terreny molt més dur amb unes superfícies planes gairebé infinites, un entorn impressionant dels que no deixen ningú indiferent. En aquest sector va entrar molt en joc la navegació ja que les pluges van esborrar les pistes per on passava el recorregut. Llobera va posar sobre la taula tota la seva experiència, marcant amb total precisió els rumbs indicats al Roadbook i signant una vegada més una navegació perfecta malgrat l’altíssima dificultat de l’etapa.
 
Una cursa gairebé perfecta que ha combinat una navegació complexa amb un terreny íntegrament sorrenc.

Deixa un comentari

Previous post Verdú continua la preparació als Estats Units degut a les males condicions de neu a Europa
Next post Victòria del Valls del Nord contra el AEC Reus

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint