Margot Oliva, quarta al Campionat d’Espanya Juvenil

L’Handbol Sant Vicenç juvenil femení ha perdut aquest passat diumenge davant el Balonmano Porriño (33:33) (5:4), en la lluita per la 3a i 4a posició del campionat d’Espanya Juvenil que es disputava aquesta setmana a la localitat de Torrevieja, Alacant.

L’equip de Josep Maria Mestre ha perdut l’ocasió d’arribar al podi del campionat d’Espanya d’Handbol després de perdre ahir la semifinal contra el Balonmano Torrevieja (26:15) i aquest matí davant d’un balonmano Porriño en la tanda de 7 metres, després d’un partit molt ajustat en el que les jugadores de sant Vicenç dels Horts, han estat dominant en el marcador fins als últims instants del partit.

En els segons finals de partit, un gol de Balonmano Porriño (33:33) ha conduït els combinats espanyols a dues pròrrogues de 5 minuts sense acabar de resoldre un clar guanyador per la determinació d’ambdós equips a manar sobre el marcador.
El partit ha acabat decidint-se sobre la línia de 7 metres, a favor de l’equip gallec per 5 a 4 donant així una 4a posició a l’equip on juga l’andorrana Margot Oliva.

Per part de la jugadora andorrana, cal destacar la seva feina a nivell defensiu, que ha contribuït a revalidar la lluita pel podi al llarg d’aquests 5 dies seguits de competició.

Els guanyadors del Campionat d’Espanya Juvenil Femení, han estat l’equip de casa Balonmano Torrevieja (1), el Balonmano Pozuelo (2) i el Balonmano Porriño (3).

 

Deixa un comentari

Previous post La UE Sant Julià, campiona de Copa
Next post Podi d’Arnau Graslaub al català d’Osor