Domini d’Andorra davant una Geòrgia que gairebé no ha sortit del seu mig del camp. Amb tot, les jugadores que dirigeix Jose Martín gairebé no han trobat la manera de posar en problemes a la portera Eka Tabagari.

Andorra ha mostrat dinamisme en les accions d’atac. Jugadores com Zoe Montero per la dreta, de Jessica Gil i Marta Blasco per l’esquerra, o Maria Moles al centre del camp, han estat un perill però Geòrgia va muntar un mur defensiu amb una 5-4-1 i gairebé no ha permès finalitzar cap jugada.

Gemma Lluch ha tingut les dues ocasions més clares per a les tricolors. La primera, superada la mitja hora, amb un xut llunyà a la sortida d’un córner que ha aturat amb dificultats Eka Tabagari. La segona, al minut 34, en una falta lateral que ha xutat directa a gol, amb rosca, al segon pal… Però la pilota va estavellar-se al travesser.

Laia Solé ha aconseguit marcar al minut 39 en un colze a colze amb la portera georgiana, però el gol s’ha anul·lat per fora de joc.

Andorra ha mantingut la possessió a la segona part, tancant el rival al seu mig de camp amb una fota pressió després de pèrdua. Al minut 52 ha canviat l’escenari quan Lika Kobalava ha vist la segona groga per derribar una Jessica Gil, la qual s’escapava amb la pilota després de guanyar-li l’esquena a la defensa.

Al minut 58 Marta Blasco ha tingut una bona ocasió, rematant de cap una falta treta per Gemma Lluch, però Tabagari va aturar ben col·locada.

Insistia Andorra fins que Mariam Kapanadze ha comès penal sobre Laia Sin al minut 63. Maria Moles ha tirat la pena màxima de manera impecable, a l’escaire, per fer l’1-0.

Aquest gol va ser suficient. Amb els deures fets, la Selecció de Jose Martín es va dedicar a conservar la pilota en el tram final del partit i, en conseqüència, el mínim avantatge en l’electrònic. Victòria i a pensar en el segon partit, que serà divendres a les 15:30h davant Eslovàquia, de nou al Centre d’Entrenament de la FAF.

Maria Moles celebra el gol de la victòria. Foto: X.Miró/FAF.

 

Deixa un comentari

Previous post Torna la Cursa Popular Illa Carlemany
Next post No és casualitat