Marín, 27è a la primera Copa del Món de Valmalenco

La Copa del Món de Chiesa in Valmalenco (Itàlia) ha viscut avui el seu primer capítol de finals i ho ha fet amb Lluís Marín en la lluita després d’obtenir la classificació en el dia d’ahir. L’andorrà ha estat 27è.

El surfista de neu competia en vuitens de final, en la quarta sortida, contra el nord-americà Jake Vedder, l’alemany Martin Noerl i el francès Ken Vuagnoux. L’andorrà sortia amb força i passava segon el primer interval, però després perdia ritme en cometre una errada que el feia perdre velocitat. Finalment, no ha acabat. D’aquesta manera, l’andorrà ha finalitzat en la 27ª posició d’aquesta primera cita de la Copa del Món a l’estació italiana. La competició ha estat per a l’holandès Glenn De Blois.

Demà es disputa la segona cita de la Copa del Món, amb un sistema de classificació diferent al del divendres. Els 16 primers per punts Copa del Món i FIS passen a les finals, i els altres 16 s’han de guanyar la plaça en unes eliminatòries que es faran prèviament a les finals, que comencen a les 14:00h.

Foto: FAE.

 

Deixa un comentari

Previous post Sebastià i Rullan, guanyadors en el Pas
Next post Derrota 5-6 del CESJ davant l’Alcoletge