El cap de setmana passat es va celebrar a la Ciutat del Futbol de Las Rozas Curs ‘UEFA PLAYMAKERS’, un projecte de UEFA & Disney juntament amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que té com a finalitat la captació de jugadores per al futbol femení. La missió del curs ‘UEFA Playmakers’ és que més nenes s’enamorin del futbol oferint una introducció nova per aprendre futbol a través del joc i de contar històries de forma divertida i segura amb tota la màgia de Disney. La Federació Andorrana de Futbol, que gestiona els clubs Enfaf que juguen sota el paraigües de la Federació Catalana, ha estat partícep en aquesta trobada amb la representació de Marina Fernández i Montse Sánchez, en una trobada que ha aplegat 28 representants de 13 federacions territorials espanyoles.

En aquest programa, dirigit a nenes entre 5 i 8 anys que actualment no juguen a futbol, ​​elles creen les seves històries amb la seva imaginació a través de tècniques narratives utilitzades en els contes i pel·lícules de Disney. Juguen per creure en si mateixes, per ser més fortes i per divertir-se, aconseguint la formació de nenes amb vides saludables i multitalent que escullen el futbol com a activitat esportiva.

Entre els objectius del programa ‘UEFA PLAYMAKERS’ està augmentar la participació femenina en aquest esport, canviar la percepció que el futbol és de domini masculí a través de solucions noves i millorar els estàndards mitjançant 55 polítiques de protecció en assolir la conclusió que les nenes comencen més tard i passen menys temps practicant esport.

El curs va consistir en una primera part amb sessions teòriques i una segona amb sessió pràctica a càrrec de 27 monitores (entre elles Marina Fernández i Montse Sánchez) a la qual van acudir 25 nenes d’entre 5 i 8 anys. ¡Que més nenes s’enamorin del futbol.

Deixa un comentari

Previous post Quino Colom al Bàsquet Girona
Next post Ens agafem uns dies de descans