Mario da Cruz acaba cinquè a Gargellen

El rider Mario da Cruz ha disputat aquest dissabte a Gargellen (Àustria) una cursa júnior abans de la gran cita de la pròxima setmana a San Pellegrino, on se celebren Campionats del Món Júnior. Avui l’andorrà, a la cursa austríaca, ha estat cinquè.

Da Cruz ha competit aquest dissabte a la cursa de Gargellen, a Àustria. L’andorrà ha entrat a l’small final i ha aconseguit guanyar-la. Així, ha estat cinquè.

A quarts de final, Da Cruz s’ha imposat per davant de l’austríac David Erhard, el francès Kylian Aguettaz i el britànic Ossian De Bagota. A les semifinals, l’andorrà ha estat tercer, per darrera de l’alemany Kenta Kirchwehm i l’espanyol Antoni Toledo, que han passat a la final. Da Cruz i l’austríac Erhard han passat a l’small final juntament amb el canadenc Anthony Shelly i l’italià Tommaso Costa.

A l’small final, l’andorrà ha aconseguit la victòria i, per tant, la cinquena plaça final a la competició. Da Cruz ha estat primer, Costa segon, Shelly tercer i Erhard quart. La victòria final ha estat per a l’espanyol Toledo, que s’ha imposat en la big final.

Ara, per a Mario da Cruz la mirada està posada als Campionats del Món júnior. La competició mundialista tindrà dues jornades, el dijous 30 i el divendres 31 de març.

Foto: Michel Cottin / Agence Zoom.

 

Deixa un comentari

Previous post Derrota del Morabanc Andorra a Lleida 88-80
Next post Roger Puig aconsegueix el títol de campió de la Copa d’Europa