Martineau, Requena i Soler, campions escolars de tennis taula

Aquest passat diumenge 29 de maig, s’ha disputat al pavelló de la Escola Andorrana de segona ensenyança d’Ordino, la segona edició del Campionat d’Andorra de Tennis Taula Escolar amb una gran afluència de jugadors de totes les parròquies del Principat.

A la categoria femenina la final la van disputar Helga Armengol i Izia Martineau, proclamant-se campiona d’Andorra: Izia Martineau.

A la categoria de U11 degut a que va ser la mes concorreguda es van crear 5 grups classificatoris que donaven accés al quadre final. A la semifinal van arribar d’una banda Patrick Requena i Izia Martineau i d’altre Nil Richomme i Pol Domínguez. Izia i Pol van optar al tercer i quart lloc imposant-se Pol Domínguez, la final la van disputar Requena i Richomme, aconseguint la victòria Patrick Requena.

A la categoria de U15 van haver 3 grups classificatoris que donaven accés al quadre final. A la primera semifinal entre Marti Sansa i Marti Vilella s’imposa Marti Vilella i a la segona entre Pau Soler i Eric Sinfreu s’imposa Pau Soler. La final la va ser molt disputada Marti Vilella va començar guanyant 2-0, però Pau Soler va saber capgirar el marcador i es va acabar imposant per 3-2, proclamant-se campió U15 d’Andorra.

Imatge: Finalistes de las Categoria SUB 11

Deixa un comentari

Previous post Grup Nòrdic s’afegeix al projecte de la FAE
Next post Andorra empata a Rumelange