Marticella confirma el mundial de Btt en el 2024

El Director General d’EMAP, Josep Marticella va confirmar el dilluns a la nit en un LIVE amb el ciclista resident Carlos Verona que en el 2024 Pal-Arinsal tornarà a organitzar el Campionat del Món de BTT. De la mateixa manera, el màxim dirigent del complex esquiable va reconèixer que “les inversions per aquest any seran més reduides, pel context que vivim”.

Moment del Live passades les onze de la nit.

En un to molt relaxat Josep Marticella contestava les preguntes del ciclista resident. Molt amable i amé el Director General d’EMAP ha explicat quines seran les prioritats del domini esquiable tant per a la temporada d’hivern com la d’estiu. El mateix Marticella va reconèixer que “és molt més dur organitzar la temporada d’estiu que la d’hivern, simplement perquè som menys personal i a l’estiu tenim la Copa del Món de BTT que és molt exigent”.

Cal recodar que Vallnord Pal-Arinsal, pel que fa a les proves de mountain bike confia cegament amb OCISPORT, una empresa d’Igualada organitzadora d’esdeveniments esportius de caire mundial. OCISPORT que també organitzen i gestionen la Copa Catalana de BTT sap i té dominat el muntatge, que cal i com cal organitzar tant les Copes del Món com el Mundials. L’empresa propietat de l’exciclista Albert Balcells aposta clarament per l’estació andorrana.

Foto: Vallnord Pal – Arinsal.

Deixa un comentari

Previous post La Purito tanca les inscripcions
Next post Obertura de la pesca als estanys

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint