Massa Virtus pel Morabanc Andorra (66-82)

La Virtus aquest dimarts ha certificat, que a dia d’avui és molt millor equip que el Morabanc Andorra. I si a més, el gran Teodosic està inspirat, poca cosa podien fer els del Principat. Els tricolors que han acabat cedint per 66-82 en un partit tristot perquè no s’ha vist gens la manera de ficar nerviós al gegant. Què és un equip espectacular la Virtus se sabia però el MoraBanc ens té molt mal acostumats els darrers anys i no son poques ja les vegades en què un gegant ha acabat clavant el genoll a terra a la Bombonera. Però avui no era el dia, els de Djordjevic han segellat la seva anella amb un joc tancat i dur i des del segon quart han dominat el partit. I a mesura que anaven implementant el seu dominin han anat frustrant el cabal habitual de màgia dels d’Ibon Navarro, avui força erm. L’eix Hannah-Senglin avui no ha funcionat. Els dos jugadors han estat ben marcats i quan han tingut posició per llençar tampoc han estat encertats. I si poses en una coctelera el nivell del rival, la grisor local i que amb ells anava Milos Teodosic al final s’expliquen fàcil els 16 punts de diferència. No han estat més de 16 perquè el MoraBanc Andorra sempre va fins el final, tingui un dia bó o dolent, és un equip que treballa i avui aquesta constància possiblement hagi evitat un resultat que podia haver estat dolorós.

El partit s’ha trencat en el segon quart, i de manera aparatosa pels interessos locals. Del 28-26 amb què encara conservava el domini el MoraBanc s’ha passat al 30-45 amb què ha acabat la primera part. Tot d’una l’anella visitant s’ha tancat del tot i Teodosic ha decidit que volia jugar una estona. Abans d’aquest click el MoraBanc havia arribat a estar per sobre 13-4 i que aguantava 20-16 en acabar el primer quart. Però ha estat un miratge. El partit ha estat dels italians i cal pensar ja en el següent repte, que no és petit. El millor tricolor avui, amb 16 de valoració, ha estat Sergi Garcia.