Màxima emoció a la Lliga Multisegur

La victòria del Vallbanc FC Santa Coloma contra la UE Engordany 2 a 0 ha fet que el capdavant de la Lliga Multisegur s’hagi igualat. El líder continua essent l’Inter Club Escaldes però a només un punt dels colomencs. Tenint present que queda un partit de lliga regular i tres de play-off, on s’enfrontaran, de nou, Inter i Vallbanc, la Lliga Multisegur s’ha posat molt emocionant.

Igual d’emocionant es troben la classificació pel 3r i 4t lloc que donarien opció a jugar Europa League la temporada vinent, si el campió de Copa fos el primer o segon classificats de la lliga. UE Sant Julià i UE Engordany tenen 35 punts i UE Santa Coloma 32. A falta d’un partit per acabar la lliga regular.

Amb tot això cal afegir que la jornada 21 de la Lliga Multisegur, presenta uns més que interessants Engordany – Inter i Sant Julià – Vallbanc, tots dos partits en el torn de les 19:30, el primer a l’Estadi Nacional i el segon, el partit que juga el Sant Julià com a local en els Camps d’Entrenament de la FAF.

Anteriorment, en el torn de les 11, la UE Santa Coloma jugarà contra el cuer de la lliga, la possibilitat d’entrar entre els quatre primers, a l’Estadi Nacional i el propi Carroi es jugarà no baixar directe. A la mateixa hora, però en els Camps d’Entrenament de la FAF es jugarà l’AC Escaldes – FC Ordino. Els primers en zona de ningú i els ordinencs, que es jugaran jugar la promoció o baixar directes.

 

Foto: FAF.

Previous post 40 ciclistes es citen a la trobada d’iniciació d’Andona
Next post Carla Varas decideix plegar de la rítmica